7
Ιαν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Περιγραφή: sxedio labaro

Α  θ  λ  η  τ  ι  κ  ή     Έ  ν  ω  σ  η

Π υ ρ ο σ β ε σ τ ώ ν  Ε λ λ ά δ ο ς

Hellenic Athletic Fire – fighters Association

 

Αθήνα 11 Ιανουαρίου 2019

                                                                                                                        Αριθ.Πρωτ.  10

 

Δελτίο Τύπου

 

Θέμα << Παραχώρηση προς χρήση των εγκαταστάσεων Χιονοδρομικών  κέντρων από Αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος  >>

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ,

 της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδας αισθάνονται την ανάγκη, να  εκφράσουν θερμά τις ευχαριστίες τους, στις Διοικήσεις των  Χιονοδρομικών Κέντρων για την άμεση ανταπόκριση και την  ενεργή  υποστήριξή τους στην παραχώρησης προς χρήση των Εγκαταστάσεων τους, αποκλειστικά σε  αθλητές και μέλη της Ένωσης μας σύμφωνα με τις υποβληθείσες ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αποσταλεί από τους υπευθύνους του αθλήματος.

H ευγενική αυτή χειρονομία για την Ένωση μας είναι αξιέπαινη, καθώς στη δύσκολη εποχή που διανύουμε είναι ένα παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και στήριξης στον αθλητισμό. Ενέργειες σαν και αυτή βοηθούν έμπρακτα το έργο της Ένωσης μας και ταυτόχρονα αποτελούν ηθικό και ελπιδοφόρο μήνυμα. Την  ανωτέρω προσφορά  θα την αξιοποιήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Οι προαναφερόμενες παροχές, θα  παρέχονται μέσω της επίδειξης της ειδικής κάρτας μέλους ή ανάλογης χορηγηθείσας ετήσιας Βεβαίωσης που αυτά θα πρέπει να διαθέτουν, σε συνδυασμό με την υπηρεσιακή τους ταυτότητα προκειμένου να γίνεται η ανάλογη ταυτοπροσωπία από τους υπευθύνους των ως άνω κέντρων.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

sxedio labaro

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Άγγελος Τριπολιτσιώτης

                   Αρχιπύραρχος

 

 

Κωσταντίνος Τεγας

Πυροσβέστης