28
Φεβ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος συμμετοχής για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Πυροσβεστών- Αστυνομικών στο Χ.Κ. Παρνασσού

Περιγραφή: sxedio labaro

Α  θ  λ  η  τ  ι  κ  ή     Έ  ν  ω  σ  η

Π υ ρ ο σ β ε σ τ ώ ν  Ε λ λ ά δ ο ς

Hellenic Athletic Fire – fighters Association

                                                                                                                  Αθήνα  21 Ιανουαρίου 2019

                                                                                               Αριθ. Πρωτ: 18

ΠΡΟΣ: Όλες τις Υπηρεσίες του Π.Σ.

 

ΘΕΜΑ:« Εκδήλωση Ενδιαφέροντος συμμετοχής για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας  Πυροσβεστών- Αστυνομικών στο Χ.Κ. Παρνασσού »

 

Αγαπητοί συνάδελφοι & μέλη ,

Το Τμήμα της Χιονοδρομίας  της Α.Ε.Π.Ε, στο πλαίσιο  των δραστηριοτήτων και του έργου της για την ανάπτυξη και προώθηση του  εν λόγω αθλήματος  , θα  συνδιοργανώσει με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος , το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας , στο Χ.Κ. Παρνασσού την 28 Φεβρουαρίου,

Καλούνται, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στην ως άνω εκδήλωση, όπως επισκεφτούν την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος www.aepe.gr  και να ακολουθήσουν την  διαδικασία,  συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πάνω μέρος  της σελίδας (ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) μέχρι  τις 10/02/2019.   

Περαιτέρω πληροφορίες, τόσο  για τον  Κανονισμό Λειτουργίας διεξαγωγής του εν λόγω αθλήματος , αλλά και την διαμονή –διατροφή κ.λ.π., θα αναρτηθούν εντός των επόμενων ημερών αφού γίνει η ολοκλήρωση των διαδικασιών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο email  ski@aepe.gr με τους υπεύθυνους του Τμήματος.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

http://www.aepe.gr/uploads/images/LOGO(8).jpg

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Άγγελος  Τριπολιτσιώτης

Αρχιπύραρχος

   

Κωσταντίνος Τέγας

Πυροσβέστης