27
Φεβ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΙ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Γίνεται μια προσπάθεια σχετικά με το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροσβεστών Αστυνομικών να εξυπηρετήσουμε 'ολους τους συναδέλφους με καλύτερες τιμέςσε ξενοδοχεία για τη διαμονή τους και γενικότερα έχει δοθεί και η οδηγία από τον Δήμο Αμφίκλειας και ως προς τους εστιάτορες για τυχόν καλύτερες τιμές!!!

ΜΙα πολύτιμη προσπάθεια εκ μέρους τους και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!

Παρακάτω θα δείτε τους περισσότερους ξενώνες, δωμάτια, ξενοδοχεία που είναι στην αμφίκλεια και που μας έκαναν έκπτωση τους!!!

  • https://www.xenonaskiriaki.gr/el/
  • http://www.xenonasdadi.gr/

Κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας αποστέλλουμε προσφορά διαμονής για διήμερο Φεβρουαρίου 27&28/2 (αναχώρηση Παρασκευή) στον Ξενώνα Κυριακή, στα KIRIAKI JUNIOR SUITES και στο αρχοντικό Δαδί.

Τιμή κατά άτομο με πρωινό (25Ε)

Το μονόκλινο χρεώνετε 50Ε

Το Μονόκλινο χρεώνετε 50Ε

Τα δωμάτια παρέχουν θερμανση, amenities, πιστολάκι, τηλεόραση, Free Internet

 

  • http://www.amfikaia.gr/

Η καλύτερη προσφορά που θα μπορούσαμε να σας κάνουμε ειδικά για την ένωσή σας είναι για κάθε σπιτάκι στα 70 ευρώ την βραδιά για τα 2 άτομα, στα 85 ευρώ για τα 3 άτομα,καΙ στα 95 ευρώ για τα 4 άτομα.  Στην τιμή περιλαμβάνεται πλούσιο πρωινό.

 

  • http://www.zaggos.gr/

70E Δίκλινο, 80Ε τρίκλινο, 90Ε τρίκλινο δίχωρο, 120Ε τετράκλινο περιλαμβάνεται πρωινό.

 

  • http://www.lithosvillasamfikleia.gr/index.php/el/

3 σπίτια με χωρητικότητα εώς 4 ατόμων στα 100Ε περιλαμβάνεται πρωινό

 

Παρακαλούμε όλα τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον αγώνα να κλείσουν τα δωμάτια τους το συντομότερο δυνατό. Η δυναμικότητα της Αμφίκλειας σε κλίνες είναι περίπου 100.  Η κατέυθυνση είναι προς Αμφίκλεια γιατί η κλήρωση για την παραλαβή αριθμών για τους αγώνες θα γίνει στις 27/02 απογευματινές ώρες στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας.  Είναι σχεδόν υποχρεωτικό να είμαστε όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήρωση και λέμε σχεδόν υποχρεωτικό γιατι έιναι ανθρώπινο να τύχει κάτι σε κάποιον...

Για τυχόν λεπτομέρειες να καλείτε στο 6907100125 Παπακωνσταντίνου Δημητρης