Βασικές Οδηγίες για Εγγραφή - Επικαιροποίηση Μελών μας

Βασικές οδηγίες 

που χρειάζεται να ακολουθείτε για την Διαδικασία εγγραφής  - μεταβολής ή επικαιροποίησηςατομικών στοιχείωνσας στο siteτης Α.Ε.Π.Ε ως Νέο Μέλος  ή  Παλαιό Μέλος

 

ΝΕΑ ΜΕΛΗ

 Ακολουθείτε την παρακάτω απλή διαδικασία που επιβάλλεται για να αποκτήσετε την ιδιότητα του Νέου Μέλους:

 

Βήμα 1ο

Πατώντας το μπουτόν εισόδου κλικάρετε στη λέξη εγγραφή και συμπληρώνεται όλα τα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητούνται

Βήμα 2ο

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποδέχεστε τις αρχές της Ένωσης πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο όπως στην κάτωθι φωτογραφία και αφού περάσετε το τεστ του ρομπότ πατάτε Εγγραφή Νέου Χρήστη.

Βήμα 3ο

Αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιτυχώς σας αποστέλλεται email από την ΑΕΠΕ γνωστοποιώντας σας την εγγραφή και σας καλεί να ενεργοποιήσετε την εγγραφή πατώντας στο linkπου εμπεριέχει το email

 

ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναφορικά με τα παλαιά μέλη υπάρχουν συνάδελφοι που στο παρελθόν (παλαιότερο site) δεν είχαν ενεργοποιήσει το λογαριασμό τους και δεν είναι στη βάση δεδομένων. Για την ηλεκτρονική σας επικαιροποίηση εάν είστε ή όχι στη βάση δεδομένων ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία:

Μπαίνετε στο siteτης aepe.gr και πατάτε στο μπουτόν εισόδου πάνω δεξιά βάζοντας username τον αριθμό μητρώου σας και κωδικό το 123456 και πατάτε Είσοδο

1.  Εάν σας βγάλει το μήνυμα <<Λάθος usernameή password>> θα ακολουθήσετε τα βήματα στο πρώτο σκέλος των οδηγιών για την εγγραφή Νέου Μέλους.

2.  Εάν σας επιτρέψει την είσοδο στο μπουτόν εισόδου θα σας εμφανισθεί ο αριθμός μητρώου σας όπως στην παρακάτω εικόνα

Στη Συνέχεια ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα για να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας και να αλλάξετε τον κωδικό σας.

Βήμα 1ο

       Πατήστε πάνω δεξιά στο AM σας. Θα εμφανισθούν πεδία με τα στοιχεία σας όπου εάν υπάρχουν αλλαγές τις πραγματοποιείτε και συμπληρώνεται κάποια πεδία που έχουν προστεθεί. Πατάτε Αποθήκευση.

Βήμα 2ο

              Στα δεξιά υπάρχει η επιλογή Αλλαγή Κωδικού όπου και προχωράτε επίσης στην αλλαγή του ακολουθώντας τα 

       τα βήματα που σας ζητούνται

 

 

Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς. Μπορείτε να εισέρχεσθε με τον κωδικό σας  προκειμένου  να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα Αθλητικά Δρώμενα που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Α.Ε.Π.Ε.

 

Σε περίπτωση δυσκολιών εγγραφής ή περαιτέρω πληροφοριών καλέστε:

Παπακυριακού Χρήστος

6936 849 402